fbpx
Create an Account

Shopping cart

Close

Нямате артикули в количката.

Нашата мисия

Да подобрим качеството на живот на нашите клиенти,
като им помогнем да се хранят със здравословни и достъпни продукти  всеки ден.

Как стигнахме до тук
2015

През 2015 години започнахме като си поставихме за цел „Да създадем продукт, който е полезен, достъпен и вкусен!“. След многобройни опити и съвместни проекти със специалисти в областта на диетологията, здравето и кулинарията, достигнахме до първия прототип на нашите продукти – Superfood Mix A+B.

2016-2017

През тези две години изследвахме създаденото, получихме безценен опит от няколко международни пазари и създадохме основите за сегашната ни продуктова гама. След безброй изложения, презентации и опити в България, Испания, Англия, Германия, Турция, САЩ и др. – вече имахме ясна представа какво сме създали и какъв огромен потенциал имат продуктите ни.

2018

Това беше годината, в която вече имахме завършена пълната продуктова гама. След 3 години на доказване качествата на продуктите ни и най-тежкта проверка – тази на клиентите, вече набрахме скорост и започнахме да реализираме планът: да стигнем до възможно най-много хора, на които да разкажем за здравословното хранене и неговата значимост за цялостното състояние на човек.

Днес

Вече в четвъртата година на бизнеса ни, сме уверени, че сме на прав път и задействаме масовата комуникация, с която целим да разпространим мисията ни. В ход са множество колаборации със спортисти, специалисти по здравословен начин на живот, организации посветени на здравето и знакови фигури от фитнес и кулинарния свят.

Основни качества на нашите продукти:

Сурови и натурални

100% от съставките на миксовете ни от суперхрани са натурални и сурови.

Веган

Почти цялата ни гама е изцяло веган-ориентирана.

Без добавена захар

Едно от най-важните качества на продуктите ни, за които можете да прочетете повече

Back to Top