fbpx
Create an Account

Shopping cart

Close
Нашите здравословни миксове:

Ако търсите решение за вашия хранителен режим, което да съчетава полезни свойства, вкус и достъпност, нашите продукти са отговорът:

Ние сме Smart Superfood

Ние създадохме уникално решение за здравословен начин на живот –  здравословни миксове от суперхрани, подходящи за ежедневна консумация. С нашите продукти ще можете да водите балансиран и здравословен начин на живот. Освен изключително полезните свойства на храните ни, сме помислили и за Вашето удобство – с тях ще се храните бързо, лесно и вкусно!

100% Натурално

Съставките, които използваме не преминават термална обработка и са изцяло натурални, а по-голямата част от тях са и сурови.

Без глутен

В продуктите ни не се съдържа глутен

Без добавена захар

Ние не добавяме захар към миксовете ни от суперхрани. Единственйте захари, които се съдържат в продуктите ни са естествената фруктоза от сушените плодове.

Веган

Повечето продукти от гамата ни са изцяло съвместими с веган начин на живот.

Супер полезно и супер вкусно!!! Горещо препоръчвам за всички, които търсят вкусни и полезни продукти за поддържане на топ форма!
Биляна Йотовска
Фитнес експерт, модел, специалист по здравословно хранене

Абсолютен ХИТ! Здравословното хранене е модерно , ама аз от кога чакам да стане и вкусно!!! Е стана !! 🙂  Много свежа , лесна за приготвяне храна в офиса и няма после „Уфф надух са, спи ми са!“

Жечко Шанев
Клиент
Страхотна храна, използвам я повече от година! 5*
Бояна Пешева
Доволен клиент
Абонирай се за нашия newsletter

За да получаваш информация за промоции, полезни съвети за здрвословен начин на живот и покани за събития, в които Smart Superfood участва, въведи своя email:

Back to Top